woensdag 6 januari 2010

Au Pair international

Au Pair International serviced by Accent biedt u als enige in België heel professionele, efficiënte, vriendelijke en discrete Au Pair diensten aan. U krijgt van ons een persoonlijke begeleiding bij het zoeken van een Au Pair, bij het plaatsen van een Au Pair en tijdens het verblijf van uw Au Pair.
Accent werkt enkel met gerenommeerde internationale Au Pair organisaties die op hun beurt belang hechten aan een nauwkeurige screening van de Au Pair kandidaten. Zowel Au Pair International serviced by Accent als onze partners over de hele wereld houden zich aan de lokale en internationale Au Pair wetten. Au Pair International geeft u ook de garantie dat als uw allereerste Au Pair ervaring mislukt, u nog één kans aangeboden krijgt om een Au Pair te mogen ontvangen bij u thuis.

VOORDELEN AU PAIR


Het takenpakket van een au pair omvat onder andere de kinderen afzetten en ophalen aan school, activiteiten organiseren voor de kinderen, maaltijden bereiden voor de kinderen, na de maaltijd de afwas doen. Ook het wassen, verzorgen en aankleden van babies, de kinderkamer en de speelkamer opruimen behoort tot de taken van de au pair. De au pair kan ook kleine boodschappen doen.
Wat kan je precies verwachten van je au pair? De au pair heeft haar middelbare studies voltooid, heeft een goede kennis van het Engels, Frans, Nederlands of Duits. De au pair heeft ook enige ervaring in kinderzorg en beschikt ook over een goede gezondheid om voor de kinderen te zorgen. Verantwoordelijkheidsgevoel en positieve ingesteldheid zijn natuurlijk ook belangrijke vereisten voor de au pair.

AU PAIR IN BELGIE

Volgens de Belgische wetgeving heeft een au pair onder andere recht op een eigen kamer, het volgen van een taalcursus in een erkende instelling, zakgeld van minimum 450€ per maand. Ook 1 vrije dag per maand, 1 vrij weekend per maand en 1 week verlof per 6 maanden voor de au pair, dient gerespecteerd te worden. 
De au pair leert een nieuwe cultuur ontdekken, leert een nieuwe taal, ...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten