zaterdag 20 maart 2010

Activity International

Activity International is gespecialiseerd in au-pairbemiddeling, werkvakanties en vrijwilligerswerk in het buitenland. Sinds 2005 plaatst Activity International geen buitenlandse au pairs meer in Nederland. Wel kunt u bij ons een verzekering voor uw au pair afsluiten.

Au pair verzekering
Wie een au pair in huis heeft is verantwoordelijk voor zijn of haar ziektekostenverzekering. Via Activity International kunt u dit gemakkelijk regelen. U kunt twee verzekeringen afsluiten. De ISIS Au Pair Verzekering is speciaal gemaakt voor gastgezinnen en hun au pair. De Incoming Insurance kunt u niet alleen voor uw au pair, maar ook voor kennissen of familieleden uit het buitenland gebruiken. Kijk bij au pair verzekering voor meer informatie over de voordelen, premies en dekkingscombinaties van beide verzekeringen.

au pair Wat is een au pair?
Een au pair is iemand tussen de 18 en 26 jaar, die wil kennismaken met het (familie)leven in een andere cultuur. In ruil voor kost, inwoning en zakgeld helpt de au pair maximaal 30 uur per week mee met de opvang van uw kinderen. Een au pair speelt met ze, kleedt ze aan, brengt ze naar school, luncht met ze of drinkt thee na schooltijd. Maar brengt ze ook in aanraking met een andere taal en cultuur. De au pair kan maximaal 12 maanden in uw gezin blijven.


Activity International
Postbus 694
7500 AR Enschede

Brammelerstraat 15
7511 JG Enschede
routebeschrijving

Telefoon: 053 - 483 10 40
Fax: 053 - 483 10 49
E-mail: info@activityinternational.nl

Openingstijden: werkdagen tussen 9-17 uur
 
Activity International
Activity International is in 1988 opgericht. In eerste instantie als au-pairorganisatie, maar het aanbod werd al snel uitgebreid naar werkvakanties, vrijwilligerswerk en taalreizen. We zijn de oudste organisatie in Nederland die werken en reizen combineert. Daarnaast kan men reisverzekeringen bij ons afsluiten die speciaal geschikt zijn voor mensen die gaan werken en reizen in het buitenland (ook een verzekering voor au pairs die in Nederland gaan werken!)

Andere sites van Activity International
Alles over onze andere bestemmingen en mogelijkheden:
www.activityinternational.nl
Alles over au pair worden in het buitenland:
www.aupair.nl/worden
Alles over Australië:
www.australiesite.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten