zondag 21 maart 2010

Au pair en dan?

Een prima oplossing voor bijvoorbeeld werkende ouders. Au Pair komt oorspronkelijk uit het Frans en betekent ‘en par’, oftewel ‘op gelijke voet’. Een Au Pair wordt als volwaardig lid van de familie gezien. De belangrijkste taak is de verzorging van de kinderen. Logisch dat je het echt leuk moet vinden om met kinderen om te gaan. Samen opstaan, kinderen naar school brengen, spelletjes doen, eten tussen de middag, wandelen, voorlezen, kinderen naar bed brengen…je dagen zijn goed gevuld. Licht huishoudelijk werk behoort ook tot jouw taken. Je werktijden zijn flexibel, je bent wel in ieder geval twee dagen per week vrij. Maximaal drie keer per week kan de gastfamilie jou vragen op te passen in de avonduren op de kinderen. Voor dit alles krijg je kost en inwoning en zakgeld.
Als Au Pair ben je geschikt, als jouw motivatie in orde is. Dit vinden wij het allerbelangrijkste! Bij aanmelding vragen we je om het Au Pair Application Form volledig in te vullen, plus de benodigde documenten toe te voegen om het dossier te completeren. Hierin komt alle relevante informatie te staan: ervaring, hobby’s, verwachtingen, wie je bent en veel meer. Veel praktische informatie en tips vind je in de Au Pair Guide die je van ons krijgt toegestuurd.
Persoonlijk contact met andere au pairs is het succes voor een geweldige buitenland ervaring. Tijdens je verblijf in het buitenland kun je op allerlei manieren ondersteunt worden. In elk land werken we nauw samen met een partner. Zijn er problemen, of vragen, dan kun je altijd bij de partner terecht. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten