zaterdag 20 maart 2010

Au Pair - Amerika

Live your American Dream!

Wil jij ‘The American way of life’ echt meemaken, wordt dan Au Pair in Amerika! De smeltkroes van culturen is er groots en bijzonder. Amerikanen zijn trots op hun land en dat mag iedereen weten. De gastvrijheid is enorm, vriendschappen zijn snel geboren en wie zich daarvoor openstelt, heeft in de VS een fantastische tijd. En waar leer je meer over de Amerikaanse cultuur dan in een ‘real American family’? Als Au Pair leef je zoals miljoenen andere Amerikanen. En zie je dat het land meer is dan alleen grote auto’s, fast food en Hollywood. In de VS vind je spectaculaire natuur en een enthousiaste bevolking. Je gastgezin wordt je tweede familie met wie je de rest van je leven een bijzonder contact zult hebben!

Tijdens je verblijf

In de USA werkt een Au Pair gemiddeld zo’n 45 uur per week. Naast kost en inwoning betaalt de gastfamilie je per week US$ 195,75 zakgeld en krijg je als Au Pair twee weken doorbetaalde vakantie per 12 maanden. Indien je in de USA wil werken met kinderen onder de twee jaar, dan zul je ook 200 uren oppaservaring moeten hebben met kinderen onder de twee jaar. Eenmaal geplaatst in een gezin met kinderen tussen de 0 en 2 jaar, krijg je ook US$ 195,75 zakgeld per week. De kans op plaatsing is veel groter indien je wilt werken met kinderen onder twee jaar. Tip van Travel Active: Doe je extra baby ervaring op als vrijwilliger in de plaatselijke crèche!

Goed geregeld!

Travel Active regelt voor jou de vlucht van Amsterdam - New York. Hier logeer je in een hotel in het hart van New York waar een vierdaagse oriëntatie begint. Je leert alles over het Au Pair zijn, daarbij hoort ook EHBO en reanimeren. Je ontmoet er andere internationale Au Pairs en bezoekt de meest bekende sights van downtown New York. Als dat geen superbegin is! Travel Active zorgt daarna ook voor het vervoer naar jouw gastgezin. Om in de USA als Au Pair aan de slag te kunnen, heb je een J-1 visum nodig. Travel Active helpt je met het verkrijgen hiervan. Mochten de dingen in Amerika niet gaan zoals verwacht, dan kun je altijd terugvallen op je local co-ordinator bij jou in de buurt die je persoonlijk begeleidt. Na afloop van jouw Au Pair avontuur kun je met je J-1 visuem nog een maand lang rondreizen in Amerika. Zo zie je meer van dit mooie werelddeel! Onze partnerorganisatie helpt je met het organiseren van de reis. Je kunt alleen gaan reizen, of met andere Au Pairs die je tijdens je jaar hebt ontmoet. Heb je na een jaar nog steeds geen genoeg van het Au Pair zijn in Amerika, dan kun je je verblijf verlengen met maximaal 12 maanden!

T : 0478-551900
E : Email dit team 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten