zaterdag 20 maart 2010

Ga met STS Au Pair naar de USA

Wil je in het buitenland werken, zelfstandiger worden, een nieuwe cultuur leren en de Engelse taal leren? Dan is STS Au Pair iets voor jou. Werken als au pair is een unieke gelegenheid om de zorg voor kinderen te combineren met een fantastische buitenlandervaring.

Meer en meer mensen willen als au pair gaan werken en STS heeft een gelimiteerd aantal plaatsen. STS Au Pair is op zoek naar gekwalificeerde au pairs voor Amerika. Deze internationale ervaring is een aanvulling op je CV en biedt je meer mogelijkheden in je toekomstige werk. Bovendien verrijkt deze ervaring je persoonlijke leven.

Visum, retourtickets, voorbereidingscursus, basisverzekering, wekelijkse vergoeding en nog veel meer is inbegrepen als je met STS Au Pair naar Amerika gaat.


STS, Student Travel Schools
Kwaliteit, Zekerheid, Verantwoordelijkheid
STS Au Pair is een onderdeel van STS Student Travel Schools, een internationale organisatie in taalonderwijs en culturele uitwisselingen met kantoren wereldwijd en het hoofdkantoor in Zweden. We begonnen onze aktiviteiten in 1958 en hebben meer ervaring op het gebied van taal- en uitwisselingsprogramma's dan menig andere organisatie. Wanneer je voor STS Au Pair kiest deel je automatsch mee in deze ervaring van internationale jongerenuitwisseling. Als je ons je vertrouwen schenkt kies je voor een organisatie die succes heeft geboekt door een duidelijke ambitie om klanttevredenheid te bereiken door middel van zeer vaardig personeel, een goede efficientie en een voortdurende productontwikkeling.

Alle Zweedse bedrijven streven naar economische stabiliteit en solvabiliteit. STS Travel Schools AB behoort tot de beste categorie van kredietwaardigheid in Zweden. De Triple-A-rating is het hoogste niveau van kredietwaardigheid en wordt toebedeeld aan ondernemingen met een ratio aanzienlijk boven het gemiddelde in de bedrijfstak.

Dit betekent dat STS een zeer stabiele positie heeft en een veilige onderneming is om je verblijf in het buitenland te organiseren.

STS Au Pair
Vondellaan 86
2692 DK 's-Gravenzande

Telefoon: 0174 443078
Fax: 0174 442093

E-mail: aupair.netherlands@sts.se

Geen opmerkingen:

Een reactie posten