zaterdag 20 maart 2010

Exclusieve voorbereidingsworkshop Au Pair

Middels deze workshop worden hopelijk een groot aantal onzekerheden weggenomen die je misschien nog hebt als toekomstige Au Pair. Door deze goede voorbereiding word je goed op de hoogte gebracht over wat er van jou als Au Pair verwacht wordt en wat jíj in het buitenland kunt verwachten tijdens je verblijf. Wij besteden ook extra aandacht aan de fases waarin een kind zich begeeft, wat een kind van een bepaalde leeftijd beleeft en hoe die dit beleefd. Ook worden de cultuurverschillen besproken die je kunt tegenkomen. In groepsverband zullen we een aantal cases bespreken van situaties die je kunt tegenkomen. Daarbij bekijken we met z’n allen fragmenten uit de bekende TV serie ‘Jo Frost, The Super Nanny’. Natuurlijk is een Au Pair iets heel anders dan een Nanny, maar je kunt er veel van leren voor de dagen dat het misschien allemaal wat minder makkelijk gaat. Hopelijk ontpop jij jezelf in een Super Au Pair!

De voorbereidingsworkshop is bovenal een leuke start van het Au Pair programma. Je ontmoet andere toekomstige Au Pairs, ontvangt meer informatie over je gewenste bestemming & het programma en je kunt nog een keer al je vragen bij onze medewerksters kwijt.

Ook hebben we nog een leuke verrassing voor jou… je krijgt namelijk een kookboek van Travel Active dat speciaal gericht is op koken voor en met kinderen. Gastgezinnen zullen dit soort initiatieven bijzonder op prijs stellen, daar je als Au Pair natuurlijk niet op de bank zit en op de kinderen let. Naast je dagelijkse bezigheden wordt er wel van je verwacht leuke activiteiten te doen met de kinderen. Ook kun je denken aan typisch Hollandse spelletjes (wie weet kun je een mini sjoelbaan in elkaar timmeren..) en dus ook het initiatief om zelf een boek mee te brengen, waar leuke dingen instaan om te maken met de kinderen, wat ze ook nog kunnen opeten! En dat boek biedt Travel Active je gratis aan!
Voor wie is deze workshop?
Voor alle Au Pairs die via Travel Active als Au Pair naar het buitenland gaan. Nadat wij jouw aanmeldingspakket hebben ontvangen, nodigen wij jou uit voor de workshop. Maximaal 10 Au Pairs per workshop.

Dag en tijd van de workshop
Deze workshop duurt van 14.00 tot 17.00 uur op ons hoofdkantoor in Venray. Hiervoor hebben we vaste data staan. Deze workshop is alleen voor jou als toekomstige Au Pair en niet voor ouders of vrienden en bekenden. Geef in je aanmeldingspakket duidelijk 2 data aan waarop jij het liefste naar de workshop komt, bekijk de lijst met de eerstvolgende workshop data. Travel Active neemt hier contact met je over op zodra je jouw aanmeldingspakket aan ons hebt geretourneerd.

Ga je als Au Pair naar Amerika, dan zullen we die dag ook nog een afspraak met je maken voor een aanvullend interview, een psychologische test en een pakket bespreking. Deze afspraak zal ongeveer 1 uur in beslag nemen en je kunt op de volgende tijdstippen ingedeeld worden: van 10.30-11.30 uur, van 11.30-12.30 uur en van12.30-13.30 uur.

Ga je als Au Pair naar Europa, dan zullen we die dag tussen 14.00-15.00 uur de aanmeldingspakketten bespreken met de ‘Europa gangers’. We hebben dan een kort persoonlijk gesprek met je, om je voorkeuren door te spreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten