zondag 21 maart 2010

Au pair bestemmingen

Amerika
Als au pair in Amerika krijg je de kans om het alledaagse familieleven mee te maken, je engels te verbeteren én bovendien kun je al die beroemde plekken te bezoeken waar de USA zo bekend om zijn: New York en Los Angeles, de enorme attractieparken van Walt Disney, de overweldigende Grand Canyon en natuurlijk Beverly Hills. Bovendien biedt het Au Pair programma in Amerika je de mogelijkheid om na een jaar van werken, een maand rond te reizen in dit fantastische land. Ga als au pair en ontdek Amerika! Lees verder..
Australië
Ben jij in voor een avontuur Down Under? Maar wil je wel de zekerheid van een vaste verblijfsplaats en een continue stroom inkomsten? Als au pair krijg je de mogelijkheid om veel van dit prachtige land (dat drie keer zo groot is als West-Europa) te zien en daarnaast de cultuur en de mensen optimaal te leren kennen.
Lees verder..
Duitsland
Onze buren komen regelmatig bij ons op bezoek. Maar hoe goed ken jij Duitsland eigenlijk? Levendige, hippe studentensteden als Keulen, Weimar en München zijn niet alleen beroemd, maar ook zeker de moeite waard om beter te leren kennen. Een fascinerend land met aardige mensen en een cultuur die dicht bij de onze ligt.
Lees verder..
Frankrijk
In dit favoriete vakantieland au pair worden betekent: de weg kennen in Parijs, naar zee gaan of skiën op je vrije dag en natuurlijk vlotjes meepraten met de Fransen. In dit land is voor elk wat wils: wereldberoemde steden, strand, bergen en cultuur. Extra: in Parijs krijg je, naast zakgeld, ook een OV-kaart van je gastgezin!
Lees verder..
Groot-Britannië
Groot-Brittannië is een van de bekendste landen om als au pair heen te gaan. Met speciale au pair clubs, honderden talenscholen en genoeg leuke mensen om je agenda mee te vullen. Naast au pair jobs in Londen kan je ook denken aan het mooie Schotland of het zonnige Zuid-Engeland.
Lees verder..
Ierland
De prettige en vriendelijke mentaliteit van de Ieren zorgt ervoor dat je je hier meteen thuisvoelt en voorlopig niet meer weg wilt,. Aan humor hebben ze hier geen gebrek! Ierland is ook rijk aan prachtig natuurschoon, een leuke hoofdstad en gezellige dorpjes waar de Guinness in de pub rijkelijk vloeit. Een bijzondere au pair bestemming waar niet alleen veel au pairs zitten, maar ook andere buitenlandse jongeren die hier enige tijd werkervaring opdoen!
Lees verder..
Italië
Italië is een geliefde au pair bestemming met mooie oude steden, de allerlaatste mode, een heerlijk klimaat en natuurlijk een gezellig gezinsleven. Je kunt er shoppen totdat je erbij neervalt, maar ook is er enorm veel te zien. Van moderne musea tot de oude gebouwen als het coloseum en natuurlijk kun je er overheerlijk eten.
Lees verder..
Nieuw-Zeeland
Wil je het mooiste deel van de andere kant van de wereld zien en dit combineren met het leven in een Nieuw-Zeelandse familie? Ga dan als au pair naar dit prachtige land, waar je veel andere buitenlanders zult ontmoeten om geweldige dingen mee te doen. De natuur is schitterend, de mensen vriendelijk en het klimaat aangenaam.
Lees verder..
Oostenrijk
Als je aan Oostenrijk denkt, denk je waarschijnlijk aan wintersport. Maar natuurlijk heeft Oostenrijk meer te bieden. Wenen bijvoorbeeld is een hele leuke stad met mooie gebouwen en veel jonge mensen. Wie er eenmaal is geweest, wil hier vaak niet meer weg. En skiën doe je gewoon in je vrije tijd!
Lees verder..
Spanje
In Spanje kun je kiezen tussen de mooie hoofdstad Madrid of bijvoorbeeld het heerlijk mediterrane Barcelona. Natuurlijk zijn er ook nog de echte kleine Spaanse stadjes, waar iedereen elkaar kent en waar een gemoedelijke sfeer heerst. Eigenlijk maakt het niet uit waar in Spanje je zit, want zon, zee, strand en gezelligheid vindt je in dit mooie land overal! Daarnaast krijg je hier de kans om de tweede wereldtaal te leren!
Lees verder..
Overige landen
Wil je ergens naar toe wat niet in een van de bestemmingen genoemd staat? Dat kan natuurlijk altijd omdat ieder mens andere wensen heeft. We kunnen voor je informeren of er in een bepaald land au pair organisaties aanwezig zijn en of we via hen een gastgezin voor je kunnen vinden.
Lees verder..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten