zaterdag 20 maart 2010

Informatiebijeenkomst zaterdag 10 april 2010

Work & Travel, Vrijwilligerswerk, Wildlife & Travel, Taalreizen en Au Pair

Beleef het avontuur!
Op deze grote informatiebijeenkomst ontdek je wat het buitenland jou allemaal te bieden heeft! Reizen, werken, leren of een combinatie hiervan? Mogelijkheden volop! Ook voor jouw wensen is er bij Travel Active een geschikt programma te vinden. Tijdens boeiende presentaties over de verschillende programma’s kun je met eigen ogen zien en beleven wat er allemaal te ontdekken is buiten ons kikkerlandje. Ook ontdek je hoe Travel Active jou kan helpen, zodat eindelijk je dromen in vervulling gaan! Meld je aan voor de informatiebijeenkomst! Je krijgt dan een uitnodiging en routebeschrijving per e-mail toegezonden.

Voor wie is deze dag bedoeld?
Heel simpel. Voor iedereen die een onvergetelijk avontuur in het buitenland wil beleven! Voor de meeste programma’s moet je minimaal 18 zijn, voor sommige minimaal 16. Ben je jonger? Geen probleem: je bent van harte welkom om je alvast te oriënteren!

Wat is er te beleven?

•In de Meet & Greet zalen ontmoet je Travel Active medewerkers en oud-deelnemers. Stel hen al je specifieke vragen en laat je inspireren door enthousiaste verhalen van oud-deelnemers. Droom weg bij prachtige foto’s en geniet van het uitwisselen van praktische tips en ervaringen. Ook is er een medewerkster van Tasman Verzekeringen aanwezig om je uit te leggen hoe je goed verzekerd op pad kunt, zodat jij je tijdens en na je reisavontuur nergens zorgen over hoeft te maken!
•De presentaties worden in verschillende zalen gehouden. Met de presentatietijden kun je voor jezelf een dagprogramma maken. De presentatietijden komen binnenkort hier te staan. Voor meer informatie over de presentaties kun je telefonisch (0478 551 900) of per e-mail contact met ons opnemen of een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek op ons kantoor.
•Travel Doctor staat klaar om je te informeren! Er zijn een arts en verpleegkundige aanwezig die je medische reizigersadviezen kunnen geven over jouw bestemming. Voor veel bestemmingen zijn vaccinaties nodig. Je kunt zelfs meteen op de informatiebijeenkomst gevaccineerd worden. Wel zo handig. Vergeet niet je polisgegevens, een kopie van je identiteitsbewijs en je inentingenboekje mee te brengen. Dan regelt Travel Doctor de rest.
Ja, ik wil mezelf graag aanmelden voor deze dag!
Ben je enthousiast geworden om onze informatiebijeenkomst te bezoeken? Meld je dan snel aan, zodat je een uitnodiging en een routebeschrijving per e-mail toegezonden krijgt. Wij kijken er naar uit je te ontmoeten!

Locatie: Meeting Center Regardz La Vie te Utrecht

Geen opmerkingen:

Een reactie posten