zondag 21 maart 2010

Au Pair Interactive

Au Pair Interactive is een Nederlandse organisatie die professioneel kinderopvang op maat verzorgt.
Wereldwijd matcht Au Pair Interactive families en medewerkers van bedrijven met au pairs. Daarbij maken wij gebruik van ons uitgebreide netwerk in binnen- en buitenland.
Wij realiseren ons dat families voor hun kinderen betrouwbare opvang willen. Wij realiseren ons ook dat au pairs bij een prettig gezin willen helpen. Vandaar dat wij bij alle betrokkenen een zorgvuldige intake doen. Onze jarenlange ervaring in het matchen komt daarbij goed van pas. Wij zorgen voor de klik tussen familie en opvang.
Au Pair Interactive is lid van IAPA (International Au Pair Association) en lid van NAPO (Nederlandse Au Pair Organisatie). IAPA heeft als doel wereldwijd au pair-
programma's te verbeteren en de kwaliteit ervan te waarborgen. Het belangrijkste doel van NAPO is het behartigen van de belangen van zowel au pairs als hun gastgezinnen en zorgdragen voor uniformiteit en standaardnormen.

Wilt meer u meer weten over de professionele bemiddeling in kinderopvang van Au Pair Interactive. Neem dan contact met ons op:
Au Pair Interactive
Leersumsestraatweg 23
3941 MN  Doorn
tel:   +31 (0) 343 755 075
gsm: +31 (0) 649 328 024
e-mail: info@aupairinteractive.com


Au Pair Interactive neemt u, als familie, zo veel mogelijk werk uit handen bij het vinden van een geschikte au pair. Wij hebben ruime ervaring in het selecteren van gemotiveerde en betrouwbare kinderopvang. Onze service gaat verder dan alleen contact leggen tussen u en de opvang. Wij ondersteunen u ook bij het afhandelen van formaliteiten als een visumaanvraag en het sluiten van de juiste verzekeringen. En als de opvang eenmaal in uw gezin is, kunt u altijd bij ons terecht met vragen. Bovendien krijgt u vooraf tips over het in huis hebben van een au pair.

Voor medewerkers van bedrijven die zijn overgeplaatst, verzorgt Au Pair Interactive kinderopvang op maat. Bij een overplaatsing komt veel kijken. Als uw medewerkers zich behalve over de verhuizing ook nog moeten bekommeren om wachttijden in de kinderopvang, komt dat hun werkzaamheden niet ten goede. Schakel daarom Au Pair Interactive in. U geeft de periode, dagen en tijden waarop u opvang wenst aan ons door en wij zoeken in overleg naar een geschikte vaste oppas, gastouder, (zomer) au pair of een au pair plus.
Wij beschikken over een uitgebreid internationaal netwerk van au pairs. Binnen enkele weken kunnen wij u in contact brengen met een geschikte au pair. Daarnaast krijgen wij veel aanmeldingen van oppasmoeders en gastouders die graag op andermans kinderen willen passen. Veelal zijn dit zelf moeders die kleine kindjes hebben of moeders waarvan de kinderen de deur uit zijn.
Au Pair Interactive biedt u en uw medewerkers full service ondersteuning. Van het zoeken, selecteren en in contact brengen met een opvang tot het afhandelen van de benodigde formaliteiten en het beantwoorden van vragen tijdens de aanwezigheid van de au pair.
Met Au Pair Interactive hebt u één adres voor al uw kinderopvang, gemakkelijker kunt u het uzelf niet maken.

Wilt u meer informatie? Wij vertellen u graag meer over onze full service dienstverlening in kinderopvang.

E-mail: info@aupairinteractive.com
Telefoon: +31 (0)343 755 075

Geen opmerkingen:

Een reactie posten