zondag 21 maart 2010

Au Pair in Holland

Au Pair in Holland is een Au Pair bemiddelingsbureau dat gespecialiseerd is in het selecteren van gekwalificeerde Au Pairs vanuit de Filippijnen. We zorgen voor de Au Pair selectie, MVV visa aanvragen, de opleiding in Nederland (klopt, de Au Pair zal bij ons in Nederland 3-5 dagen worden opgeleid) en ‘Host Family’/Au Pair ondersteuning. Kortom, we regelen alles voor u.
Onze Au Pairs worden zorgvuldig geselecteerd op karakter, opleiding, kwalificaties en motivatie. Au Pair in Holland is anders dan anderen, omdat wij de meesten van onze kandidaten persoonlijk kennen. We kennen hun achtergrond, hun families en wij denken dat dat belangrijk is. Onze kandidaten hebben strenge en grondige voorselectie procedures ondergaan.
Lees en bekijk de rest van onze website om te ontdekken wat Au Pair in Holland voor u kan betekenen!

Waarom kiezen voor 'Au Pair in Holland'?

Omdat wij de omstandigheden, de cultuur en de 'ins-and-outs' van de Au Pair-branche uit eigen ervaring kennen. Wij weten wat de belangrijkste taken, de verantwoordelijkheden, de prioriteiten van een Au Pair zijn en het belang van een effectieve communicatie met het gastgezin. Het is ook belangrijk dat de Au Pair het snelle leven in Europa aankan. De kennis die door vele jaren van ervaring is opgedaan, zal nu worden overgedragen worden aan onze Au Pairs.

Au Pair in Holland
Bilderdijkstraat 25L
1052 NA Amsterdam
Emailadres: info@aupairinholland.nl

Tel: +31(0)20 770 45 98
mob.: +31(0)6 479 76 190

Geen opmerkingen:

Een reactie posten