zaterdag 20 maart 2010

Au Pair - Duitsland

Verrassend Duitsland

Duitsland, het land van lekker eten en grote verschillen tussen de 16 deelstaten. Deze verschillen zijn niet alleen merkbaar in de natuur (in het zuiden kun je genieten van de bergen, in het noorden is er een lekker lang strand), maar ook in de cultuur. Wil jij deel uitmaken van een land waarin, ondanks de verschillen, eenheid een grote rol speelt en familiebanden oersterk zijn? Word dan zomer Au Pair in Duitsland!

Tijdens je verblijf

Als je als zomer Au Pair naar Duitsland gaat, geldt dat je minimaal 18 jaar bent en tussen de 2 en 3 maanden beschikbaar bent. Je werkt gemiddeld 30 uren per week. Van je gastgezin krijg je wekelijks zakgeld; het bedrag kan verschillen maar het is altijd tussen de € 50,- en € 90,-. In veel gevallen is het voldoende als je redelijk Duits kunt praten en verstaan. Duits leer je in de praktijk - eventueel met hulp van een taalcursus. Travel Active loopt samen met jou door de voorbereidingen van je Au Pair avontuur. Je krijgt advies voor het regelen van vervoer naar Duitsland. Ook tijdens je verblijf kun je rekenen op alle steun. Van ons en van onze partnerorganisatie ter plekke in Duitsland.

Hip, gemoedelijk of uitbundig: wat kies jij?

Het hippe Berlijn, het gemoedelijke Zuiden en het uitbundige Westen. In Duitland zijn plaatsingen door het hele land mogelijk. In heel Duitsland zijn familiebanden bijzonder belangrijk. Wist je bijvoorbeeld dat het heel gewoon is dat kinderen hun grootouders aanspreken met 'je en jij', maar dat ze iedere andere volwassene, aan zullen spreken met 'u'. Dit is een van de cultuurverschillen die je snel zult ontdekken als je als zomer Au Pair aan de slag gaat in Duitsland!

T : 0478-551900
E : Email dit team 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten